Decyzja Prezydium KK nr 107/23 ws. wyrażenia zgody na rozszerzenie zasięgu działania Organizacji Międzyzakładowej NSZZ ,,Solidarność” Funkcjonariuszy i Pracowników Policji Województwa Łódzkiego na pracodawcę prowadzącego działalność na terenie innego regionu niż region rejestrujący tę organizację

Prezydium Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność”, działając na mocy postanowień§ 1 Uchwały KK nr 30/15 ws. zasad i trybu postępowania w sprawach o rozszerzenie obszaru działania organizacji zakładowych i międzyzakładowych oraz Uchwały KK nr 23/16ws. scedowania na Prezydium Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność” uprawnienia wynikającego z § 1 Uchwały KK nr 30/15, wyraża zgodę na rozszerzenie zasięgu działania Organizacji Międzyzakładowej NSZZ ,,Solidarność” Funkcjonariuszy i Pracowników Policji Województwa Łódzkiego, wpisanej do Rejestru Podstawowych Jednostek Organizacyjnych Związku prowadzonego przez Region Łódzki NSZZ „Solidarność”, na Komendę:
1. Miejską Policji w Piotrkowie Trybunalskim
2. Miejską Policji w Tomaszowie Mazowieckim
3. Miejską Policji w Bełchatowie
4. Miejską Policji w Opocznie
znajdujące się na terenie objętym działaniem Regionu Piotrkowskiego NSZZ „Solidarność”;
5. Powiatową Policji w Wieruszowie
znajdującą się na terenie objętym działaniem Regionu Wielkopolska Południowa NSZZ „Solidarność”;
6. Miejską Policji w Skierniewicach
7. Powiatową Policji w Łowiczu
8. Powiatową Policji w Rawie Mazowieckiej
znajdujące się na terenie objętym działaniem Regionu Mazowsze NSZZ „Solidarność”.

Do pobrania