07-10-2013

Ruszył nowy serwis informacyjny "Tygodnika Solidarność" - tygodniksolidarnosc.com

Czytelnicy znajdą tu informacje, analizy i komentarze dotyczące bieżących wydarzeń społecznych, politycznych, a także, a może przede wszystkim - z życia NSZZ Solidarność.

Zamieszczamy w serwisie felietony, materiały video i galerie zdjęciowe. Informacje podzieliliśmy na 10 kategorii: Związek, Kraj, Świat, Praca, Społeczeństwo, Porady Prawne, Historia, Kultura, Sport i Turystyka. W ramach każdej z nich na stronie głównej portalu codziennie pojawiają się najświeższe informacje i komentarze.

Czytelnicy znajdą w serwisie także omówienie najważniejszych materiałów zamieszczanych w wydaniu papierowym "Tygodnika Solidarność".

Nowy serwis "Tygodnika Solidarność" to także forum publicystyczno-informacyjne służące wymianie opinii i informacji, głównie w środowisku związkowców i pracowników, ale otwarte dla wszystkich zainteresowanych. Zapewniamy obiektywne dziennikarstwo na wysokim poziomie merytorycznym.

Wejdź na nową stronę: www.tygodniksolidarnosc.com