Solidarność Podbeskidzie „Solidarność Podbeskidzia” także w „Głosie”!

„Solidarność Podbeskidzia” także w „Głosie”!

W najnowszym wydaniu „Głosu Ziemi Cieszyńskiej” z piątku, 18 marca, znajdziemy – po raz pierwszy w tym tygodniku! – dodatek „Solidarność Podbeskidzia”. – Chcemy cyklicznie, co pewien czas, zamieszczać naszą wkładkę w „Głosie”, aby także w ten sposób docierać ze związkowymi informacjami do mieszkańców powiatu cieszyńskiego. Chcemy ich informować, co robi „Solidarność” i przekonywać, że warto należeć do naszego związku – mówi Marek Bogusz, przewodniczący podbeskidzkiej „Solidarności”.
W najnowszej „Solidarności Podbeskidzia” znajdziemy m.in. relację ze spotkania w Cieszynie z wiceministrem Stanisławem Szwedem oraz z posiedzenia połączonych Zarządów Regionów Częstochowskiego i Podbeskidzia, które odbyło się w Zebrzydowicach, informację o poradach prawnych, udzielanych za darmo wszystkim członkom związku oraz artykuły o bieżących działaniach „Solidarności” w oddziałach Skoczów i Cieszyn. Zapraszamy do lektury!

Strona 1 »
Strona 2 »