Solidarność Podbeskidzie “Solidarność Podbeskidzia” 12/2020 w „Gazecie Beskidzkiej” i w internecie

“Solidarność Podbeskidzia” 12/2020 w „Gazecie Beskidzkiej” i w internecie

W najnowszym numerze bezpłatnego miesięcznika „Gazeta Beskidzka”, który ukazał się w poniedzialek, 21 grudnia, znajdziemy nowy, ostatni w tym roku numer „Solidarności Podbeskidzia”.

W najnowszym numerze „Solidarności Podbeskidzia” znajdziemy m.in. artykuł o finale akcji „Pieluszka dla maluszka”, zorganizowanej przez podbeskidzką Sekcję Młodych NSZZ „Solidarność”, informację o tym, czego „Solidarność” domaga się dla pracowników sklepów. Są tam też bieżące informacje m.in. na temat obchodów rocznicy „wojny polsko-polskiej” czy inicjatywy w obronie dobrego imienia świętego Jana Pawła II. To tylko część tego, co można przeczytać w najnowszej „Solidarności Podbeskidzia”… Oczywiście, nie zabraknie tam także naszych życzeń.

“Gazetę Beskidzką” z naszą wkładką znaleźć można w blisko stu punktach kolportażu na terenie całego Podbeskidzia. Odebrać ją będzie można także w siedzibie Zarządu Regionu oraz w biurach Oddziałów “S”.

Elektroniczną wersję „Solidarności Podbeskidzkia” można pobrać TUTAJ (strona 1) i TUTAJ (strona 2)