„Mój czas z rodziną” – wyniki konkursu plastycznego „S” z okazji Dnia Dziecka

• Regiony
  • Autor: Admin

Rys. Adaś Kędzior, lat 7

Z okazji Dnia Dziecka KM OM nr 801 – pracowników KK NSZZ “Solidarność” – ogłosiła konkurs plastyczny dla dzieci: „MÓJ CZAS Z RODZINĄ”.
„Do udziału w konkursie zaproszono dzieci członków naszej Organizacji, które wykonały prace plastyczne w dowolnej technice na powierzchni płaskiej” – poinformowali organizatorzy.
Prace oceniała powołana komisja, składająca się z przedstawicieli KM i członków OM w składzie: Łukasz Grochowski, Agnieszka Kochańska, Karolina Kubacka i Jarosław Wasilka. Wśród nadesłanych prac największe uznanie komisji zyskały prace, które zostały nagrodzone za pomysłowość, technikę wykonania oraz oczywiście zgodność z tematem konkursu.
Laureatami zostali:
1. Adaś Kędzior – 7 lat
2. Iga Onyszczuk – 11 lat
3. Gabrysia Pytel – 11 lat
Poza nagrodami dla laureatów 1, 2 i 3 miejsca przewidziano nagrody rzeczowe dla wszystkich uczestników konkursu.
„Wszystkim laureatom i uczestnikom serdecznie gratulujemy i zachęcamy do rozwijania talentu plastycznego. Chcielibyśmy, aby konkurs stał się tradycją naszej OM i dlatego gorąco zachęcamy do udziału w przyszłym roku” – dodają organizatorzy.
kk