Uhonorowani Brązowym Krzyżem za zasługi dla Policji

• Branże
  • Autor: Admin

fot. M.Żegliński

Tadeusz Majchrowicz i Artur Skieresz uhonorowani Brązowym Krzyżem za zasługi dla NSZZ „S” Funkcjonariuszy i Pracowników Policji. Krzyże wręczył Jacek Łukasik, przewodniczący Rady Krajowej Sekcji Funkcjonariuszy i Pracowników Policji NSZZ „Solidarność”.

Brązowe Krzyże za zasługi dla NSZZ „Solidarność” Funkcjonariuszy i Pracowników Policji otrzymują osoby, które w wyjątkowy sposób przysłużyły się strukturom i członkom Związku pracującym w Policji. Podczas ostatniego w tej kadencji posiedzenia Komisji Krajowej wręczono je zastępcy przewodniczącego Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność” Tadeuszowi Majchrowiczowi oraz Arturowi Skiereszowi, przewodniczącemu Zarządu Regionu Konin NSZZ „S”.

„Poświęcenie dla funkcjonariuszy”

Jacek Łukasik podziękował obu panom za współpracę i poświęcenie dla funkcjonariuszy i pracowników Policji oraz wyraził nadzieję na dobrą współpracę Sekcji z Komisją Krajową w następnych latach.

Posiedzenie Komisji Krajowej zakończyły podziękowania dla członków Komisji Krajowej i Prezydium, którzy z różnych powodów nie będą kandydowali do KK następnej kadencji.

źródło: www.tysol.pl